Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020–2021 on avoinna!
Vapaille oppilaspaikoille on mahdollista ilmoittautua läpi lukuvuoden. Lukukausimaksussa huomioidaan jo menneet harjoituskerrat. Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä huolellisesti lukuvuoden 2020–2021 ryhmiin ja opetusaikoihinlukujärjestykseentasokuvauksiintärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon. Tarkempaa infoa syyskaudesta 2020 ja toimintamalleistamme täällä.

Mikäli olet uutena oppilaana ilmoittautumassa useammalle kuin yhdelle tunnille, otathan yhteyttä opintosihteeriin (info@circushelsinki.fi).

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatuntejapäivätreenejä ja avoimia harjoituksia!

 

Koronatilanteesta johtuvia muutoksia ilmoittautumiseen liittyen (päivitetty 12.8.2020):

Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme mahdollisiin kokoontumisrajoituksiin muokkaamalla ryhmien määrää ja ryhmäkokoja. Olemme tuossa tapauksessa yhteydessä ilmoittautuneisiin, joita muutokset koskevat. Lisäksi otamme tarpeen mukaan syyskaudella käyttöön erityistoimia hygieniaan, tuuletukseen ja siivoukseen liittyen.

Teemme kaikkemme, että sirkuskoulu pysyisi avoinna koko syksyn. Mikäli viranomaiset kuitenkin päättävät uudesta harrastustoiminnan sulusta kesken jo alkanutta syyslukukautta, eikä lähiopetuksen järjestäminen ole mahdollista erityistoimista huolimatta, pyrimme ensisijaisesti siirtämään sulun aikaiset tunnit syyskauden loppuun ja kevätkauden alkuun. Tunnit, joita ei voida siirtää, pidetään etäopetuksena verkkolivetunteina.

 

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (arkisin klo 10–16)