Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020–2021 aukeaa ma 15.6. klo 9.00!
Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä huolellisesti lukuvuoden 2020–2021 ryhmiintasokuvauksiintärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon. Tietopaketti uusille oppilaille on täällä.

Mikäli olet uutena oppilaana ilmoittautumassa useammalle kuin yhdelle tunnille, otathan yhteyttä opintosihteeriin (info@circushelsinki.fi).

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatuntejapäivätreenejä ja avoimia harjoituksia!

 

Koronatilanteesta johtuvia muutoksia ilmoittautumiseen liittyen (päivitetty 8.6.2020):

Syksyn lukukausimaksua ei makseta ilmoittautumisen yhteydessä, vaan poikkeustilanteesta johtuen laskutamme syyskauden vasta heinä-elokuun vaihteessa. Laskun maksuaika on 7 päivää. Ilmoittautuminen on mahdollista perua maksutta kaksi viikkoa ennen lukuvuoden alkua 3.8. mennessä.

Tilanteesta johtuen lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia vielä kesän aikana. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme mahdollisiin kokoontumisrajoituksiin muokkaamalla ryhmien määrää ja ryhmäkokoja. Olemme tuossa tapauksessa yhteydessä ilmoittautuneisiin, joita muutokset koskevat. Huomaathan, että jos joutuisimme pienentämään oppilasmääräämme, ovat etusijalla vanhat oppilaamme. Lisäksi otamme tarpeen mukaan syyskaudella käyttöön erityistoimia hygieniaan, tuuletukseen ja siivoukseen liittyen.

Teemme kaikkemme, että sirkuskoulu pysyisi avoinna koko syksyn. Mikäli viranomaiset kuitenkin päättävät uudesta harrastustoiminnan sulusta kesken jo alkanutta syyslukukautta, eikä lähiopetuksen järjestäminen ole mahdollista erityistoimista huolimatta, pyrimme pidentämään syyslukukauden joululoman ja kevätkauden puolelle ja järjestämään suurimman osan sulun aikaisista tunneista tuolloin. Tunnit, joita ei voida siirtää, pidetään etäopetuksena verkkolivetunteina. Lähetämme ilmoittautuneille heinäkuun loppupuolella vielä tarkempaa tietoa toimintatavoistamme syyskaudella.

 

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (arkisin klo 10–16)