Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2022

NYKYISET OPPILAAT

Syyskaudelle 2021 tehty ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti samassa ryhmässä kevätkaudelle 2022. Jos haluat perua ilmoittautumisen kevätkaudelle tai toivoa ryhmän vaihtoa, olethan yhteydessä opintosihteeriin sähköpostitse (info@circushelsinki.fi) marraskuun loppuun 30.11. mennessä.

UUDET OPPILAAT

Käsittelemme nykyisten oppilaiden peruutukset ja ryhmänvaihdot joulukuun alussa, ja ilmoittautuminen vapautuneille paikoille aukeaa uusille oppilaille ke 15.12. klo 10.

Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme. Ryhmien paikkatilanne päivittyy sivustolle joulukuun alun aikana.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä lukuvuoden 2021–2022 ryhmiin ja opetusaikoihintasokuvauksiintärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon. Tutustu myös kevään 2022 toimintaohjeisiin.

Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin ei valitettavasti vapaudu paikkoja. Mikäli olet ilmoittautumassa useampaan ryhmään, olethan yhteydessä opintosihteeriin (info@circushelsinki.fi) toisen tunnin alennuksen saamiseksi.

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatuntejapäivätreenejä ja avoimia harjoituksia.

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (ma–to klo 10–16)