Flow-pariakrobatian tiiviskurssi (yli 15-vuotiaille) / TÄYNNÄ

Flow-pariakrobatia yhdistää elementtejä pariakrobatiasta, akrojoogasta sekä tanssin maailmasta. Yksittäiset temput ja liikkeet yhdistetään sulaviksi kokonaisuuksiksi. Kurssilla pääset harjoittelemaan vauhdikkaita pyöräytyksiä, sulavia nostoja ja tanssillisia akrobatialiikkeitä. Opetus etenee teknisten temppujen opetuksesta liikkeiden yhdistämiseen ja sarjan harjoitteluun.

Kurssille tulijoiden olisi hyvä tuntea pariakrobatian perusteet. Ethän pelkää olla välillä ylösalaisin ja myös toisen harteilla. Kurssi on itsenäinen jatko-osa aiemmin järjestetylle kurssille. Koreografia on kokonaan uusi. Kurssille voivat osallistua siten sekä uudet että edellisellä kurssilla mukana olleet oppilaat.

Ilmoittaudu kurssille oman parisi kanssa. Jos sinulla ei ole paria, lähetä viesti osoitteeseen pariakrobatia@gmail.com niin pyrimme yhdistämään paria tarvitsevat keskenään.

Päivän aikana pidetään 20 minuutin evästauko. Otathan siis pientä syötävää mukaan!

Su 6.10. klo 13.30–17.30

Hinta: 60 €/hlö

Opettajat: Saila Salminen ja Shingo Masuda
Saila ja Shingo ovat harjoitelleet pariakrobatiaa ja akrojoogaa yli 7 vuotta. He ovat myös esiintyneet erilaisissa tilaisuuksissa. Saila on sirkusopettaja ja valmistunut liikuntatieteiden maisteriksi pääaineena liikuntapedagogia. Shingolla on pitkä kilpatanssitausta paritansseista. Flow-kurssilla he opettavat suosikkiaan, tanssillisen pariakrobatian tempuista koostuvaa sarjaa.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma