Tilaa sirkusesitys

nurinCircus Helsingin esiintyvän ryhmän oppilaat esiintyvät mielellään erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Voit tilata sirkushahmoja ilmapalloeläimiä taiteilevista klovneista puujaloilla korkeuksiin nouseviin jättiläisiin sekä yksittäisiä numeroita tai pidemmän esityskokonaisuuden. Ryhmä on kansainvälisesti palkittu sekä taiteellisen että teknisen osaamisensa johdosta. Esitykset räätälöidään tilaajan tapahtumaan sopiviksi puvustuksia ja koreografioita myöten. Ryhmällä on myös omaa ohjelmistoa, josta on saatavilla kuvamateriaalia ja videoita, joiden avulla voitte tutustua ryhmän esityksiin ja valita tilaisuuteenne sopivaa ohjelmaa.

mesiEsiintyvän ryhmän oppilaat esiintyvät yksittäisillä sirkusnumeroilla tai eripituisilla sirkuskokonaisuuksilla. Kokonaisuuksien kestot vaitelevat 15 minuutista 1 tuntiin. Sirkuskokonaisuudet voidaan halutessa rakentaa myös juonellisina. Suosittu vaihtoehto on myös luoda tilaisuuteen tai tapahtumaan fantasiamaailma yhdistelemällä tanssillista akrobatiaa ja teatteria sekä visuaalisia ja musikaalisia elementtejä. Lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden päästä kokeilemaan sirkusvälineitä ja sirkustaidetta yhdessä esiintyjiemme kanssa.

Circus Helsingin esiintyvä ryhmä on esiintynyt useissa suurissa tapahtumissa, televisiossa ja useilla eri näyttömöillä sekä lukuisissa pienemmissä yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Yksittäisistä esityksistä mainittakoon esimerkiksi televisioitu yhteisesiintyminen Jukka Pojan kanssa sekä Millenium Gaalan avajaiset, josta Circus Helsinki vastasi kokonaisuudessaan. Ryhmä on Opetusministeriön nimeämä Nuori kulttuuri -lähettiläs. Circus Helsinki on edustanut Suomea useissa eri sirkustapahtumissa ja festivaaleilla ympäri Eurooppaa.

Tilaamalla esityksen Circus Helsingin esiintyvältä ryhmältä tuet lasten ja nuorten sirkusharrastusta. Esiintyvän ryhmän esityspalkkiot käytetään Circus Helsingin sirkuskoulun hyväksi.

 

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Martina Linder, joko sähköpostitse (martina@circushelsinki.fi) tai puhelimitse (0400 881 204).