fbpx

5620 Hoplosaurukset (9–12-v.)

Oppilailla on usean vuoden kokemus sirkusharjoittelusta tai jostain muusta akrobaattisesta lajista. Lattia-akrobatiaosuudet sisältävät mm. puolivoltin, flikin sekä eteen- ja taaksevolttien harjoittelua. Myös muiden sirkuslajien osaamista syvennetään oppilaiden kiinnostuksen kohteiden mukaisesti ja kehonhuolto on tärkeä osa harjoituksia. Oppilaat harjoittelevat myös ilmaisua ja esiintymistä, ja kevätkaudella ryhmä tekee valitsemassaan lajissa oman esityksen kevätjuhliin. Kaksi kertaa viikossa harjoittelevissa ryhmissä edetään nopeammin pidemmän treeniajan ansiosta ja oppilaat pääsevät tekemään enemmän omia lajeja ja esiintymisharjoituksia.

5610 Lohikäärmeet (9–12-v.)

Keskitason tunneilla harjoitellaan lattia-akrobatiaa ja sirkuslajeja. Lattia-akrobatiaosuudet sisältävät mm. arabialaisen, puolivoltin, siltakaadon, käsinseisontakuperkeikan ja perhosen harjoittelua. Myös muiden sirkuslajien osaamista syvennetään oppilaiden kiinnostuksen kohteiden mukaisesti ja kehonhuolto on tärkeä osa harjoituksia. Oppilaat harjoittelevat myös ilmaisua ja esiintymistä, ja kevätkaudella ryhmä tekee valitsemassaan lajissa oman esityksen kevätjuhliin. Kaksi kertaa viikossa harjoittelevissa ryhmissä edetään nopeammin pidemmän treeniajan ansiosta ja oppilaat pääsevät tekemään enemmän omia lajeja ja esiintymisharjoituksia.

5610 Lohikäärmeet keski-/jatkotaso 2 krt/vko (8–12 v.)

Keski-/jatkotason Lohikäärmeet harjoittelee kaksi kertaa viikossa 90 minuutin ajan. Ryhmän oppilailla on jo useamman vuoden kokemus sirkusharjoittelusta tai jostain muusta akrobaattisesta lajista. Tunneilla harjoitellaan lattia-akrobatiaa ja sirkuslajeja. Lattia-akrobatiaosuudet sisältävät mm. arabialaisen, siltakaadon, käsinseisontakuperkeikan, perhosen, puolivoltin ja flikin harjoittelua. Myös muiden sirkuslajien osaamista syvennetään oppilaiden kiinnostuksen kohteiden mukaisesti ja kehonhuolto on tärkeä osa harjoituksia. Kevätkaudella ryhmä tekee valitsemastaan lajista oman esityksen kevätjuhliin. Opettajat: Emmi ja Senja

Class Filter

Filter class by days: