Circus Helsinki siirtyy etäopetukseen

Circus Helsingin opetus annetaan 27.3. alkaen ryhmäkohtaisena etäopetuksena. Viikoittaiset treeniohjeet lähetetään sähköpostitse kullekin ryhmälle oman harjoittelupäivän aamuna. Olemme lähettäneet kaikille oppilaille sähköpostitse tarkempaa tietoa etäopetukseen siirtymisestä. Jos et ole saanut viestiä, olethan yhteydessä rehtori@circushelsinki.fi. Tarkistathan myös roskapostikansion.

Viikoittaisen etäopetuksen lisäksi olemme suunnitelleet ylimääräisten, maksuttomien avoimien harjoitusten järjestämistä kesällä, mikäli se on mahdollista. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja järjestämme avoimet harjoitukset vain, jos se on turvallista. Kerromme avoimien harjoitusten tarkemmista ajankohdista heti, kun se on mahdollista.

Sirkuksen nälkää voi helpottaa myös seuraamalla Circus Helsingin Instagramia (@circushelsinki), jossa jaetaan treenivinkkejä ja haasteita hashtageillä #chkotitreenit ja #SirkusValtaaArjen. Vastaavia valtakunnallisia vinkkejä löytyy hashtageilla #sirkustreenithimassa ja #sirkustakotona.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!