Circus Helsingin harjoitussalit

GENERAATTORISALI

Circus Helsingin  600 m²  Generaattorisali on kattavasti varusteltu sirkustila, jonka välineistöön kuuluu mm. ilma-akrobatiavälineitä, kaksi ilmarataa, permantomattoja, kaksi isoa trampoliinia ja alastulomonttu, kaksi tiukkaa nuoraa, yksipyöräisiä, ponnahduslauta, käsinseisontastatiiveja ja erilaisia jongleerausvälineitä. Sali jaetaan väliverhoilla siten, että tilassa harjoittelee pääsääntöiseti kolme ryhmää kerrallaan. Alun perin vuonna 1907 rakennettu art nouveau -henkinen, korkea ja valoisa tila on kunnostettu vuonna 2012.

KONTTORI

Circus Helsinki ottaa kaudelle 2022–2023 käyttöön sivutoimipisteen, josta käytetään historiallista nimitystä Konttori. Tila sijaitsee Suvilahden alueen toisessa päädyssä, rakennuksen 7 (B-rappu) toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti Konttoriin on sisäpihan puolelta rakennusten 7 ja 10 välistä.

Konttori mahdollistaa rauhallisen pienryhmäharjoittelun ja aikuisten ryhmien sijoittamisen myös muihin kuin myöhäisillan aikoihin. Konttorin ryhmiin otetaan maksimissaan 8 oppilasta. 7x8m kokoisessa Konttorissa harjoiteltavia lajeja ovat mm. lattia-akrobatia, käsinseisonta, jongleeraus, vanne, klovneria, tasapainoilu, tanssi ja tanssiakrobatia. Lisäksi tilassa pidetään naperotunteja ja esiintyvän ryhmän opetusta. Tervetuloa uusiin ryhmiin!