Alkusyksyn tiiviskurssit

Keinutrapetsin tiiviskurssi (yli 15-vuotiaille) (Täynnä)

Su 13.9. ja su 20.9.
Ryhmä 1: klo 15–16.15
Ryhmä 2: klo 16.15–17.30
Kurssille otetaan 4 osallistujaa, jotka jaetaan kahteen 2 hengen ryhmään.

Hinta: 80 €

Keinutrapetsin tiiviskurssilla otetaan ensiaskeleet lajiin turvallisessa ilmapiirissä. Kurssilla käydään lävitse lajin perusteet, joista edetään oppilaiden tason mukaisesti moninaisempiin harjoituksiin. Kurssin taso on avoin, mutta osallistujilla tulisi olla jonkin verran aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta.

Opettaja: Victor Huusko
Victor aloitti sirkuksen harrastamisen Circus Helsingillä vuonna 2013, josta eteni pian sirkusartistikoulutukseen Lahteen. Valmistumisensa jälkeen Victor on kiertänyt maailmaa aina Englannista Japaniin esiintyen yli 800 näytöksessä. Esiintymisiltään ehtiessään Victor haluaa päästä jakamaan vinkkejään ja opettamaan keinulajeista kiinnostuneita sirkustelijoita. Hänen osaamiseensa kuuluu keinutrapetsin lisäksi hänen päälajinsa Cloud Swing.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

Aerial bungeen tiiviskurssi (yli 15-vuotiaille) (Täynnä)

Su 4.10. ja su 11.10
Klo 15–17

Max. 10 hlö ryhmä kahdella opettajalla

Hinta: 70 €

Aerial bungee tai Bungee-assisted dance on uudenlainen liikkumismuoto valjaissa ja joustavassa bungee-köydessä. Se mahdollistaa akrobaattisten, ilmaisullisten sekä tanssillisten taitojen yhdistämisen ja kehittämisen. Etsit sitten hauskaa hikitreeniä, uusia ulottuvuuksia liikeilmaisuusi tai haluat kokeilla jotain itsellesi aivan uutta – tämä tunti sopii juuri sinulle! (Ja tuntuu lentämiseltä!) Kurssilla harjoitellaan erilaisia liikkeitä ja temppuja sekä niiden yhdistelmiä osallistujien toiveiden ja lähtökohtien mukaan. Kurssille kannattaa pukea mukavat treenivaatteet: housujen tulee olla shortseja pidemmät ja niiden materiaali mieluusti ei-liukuvaa, ja kevyttä kerrostamista suositellaan lantion ja reisien seudulle.

Opettajat: Verna Laine ja Anna Lehtonen

Verna on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta ja erikoistui opinnoissaan esiintymiseen sekä tanssin ja liikkeellisten tekniikoiden hyödyntämiseen ja opettamiseen esiintyjien koulutuksessa. Bungeehen ja muihin valjaspohjaisiin ilmalajeihin hän tutustui 2010 opiskellessaan näyttelijäntaidetta Iso-Britanniassa ja on siitä alkaen pyrkinyt viemään lajeja eteenpäin niin liikunta- kuin ilmaisumuotona. Opettajana Verna ammentaa paljon teatterin ja tanssin maailmasta ja on tarkka lähinnä turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Hän kannustaa kohti kokeilemista ja uskaltamista sekä oman kehon ääriviivojen ja tilan hahmottamisen kautta syntyviä oivalluksia ja tulkintaa. Opetuskielinä suomi ja englanti.

Anna on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta. Hän on kiinnostunut liikkeellisten tekniikoiden parissa työskentelystä näyttämöllä sekä pedagogina. Ilma-akrobatia on kulkenut vahvasti mukana vuodesta 2012 lähtien. Opettajana Annalle on tärkeää, että luottamusta välineeseen lähdetään rakentamaan turvallisesti. Hän pyrkii tukemaan oppijaa löytämään oman tapansa olla suhteessa välineeseen. Opetuskielinä suomi ja englanti.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

 

 

 

 

 

 

Sivu täydentyy.