Äänestä Suvilahteen ulkosirkusalue!

Circus Helsingin ehdotus kaikille avoimesta, maksuttomasta ulkosirkusalueesta Suvilahteen on edennyt OmaStadi-sivustolla äänestysvaiheeseen!  Ehdotuksen toteutumiseksi tarvitaan nyt kaikkien ideasta innostuneiden helsinkiläisten ääniä. Edellisellä OmaStadi-kierroksella toteutuneet hankkeet vaativat tuhansia ääniä. Jokainen ääni on siis tärkeä!

Lisätietoa ehdotuksesta
Seuraa äänestystilannetta

OmaStadi on Helsingin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia, jossa Helsinki käyttää 8,8 miljoonaa euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Eniten ääniä saaneiden ehdotusten toteutus käynnistetään vuonna 2022.

Ulkosirkusalue palvelisi laajasti kaiken ikäisiä sirkuksesta kiinnostuneita helsinkiläisiä, ja toimisi yhteisöllisenä ja luovana kohtauspaikkana kaupunkilaisille. Se toisi myös kaivattua eloa ja iloa Suvilahden ulkoalueelle. Ehdotuksemme mukaisella ulkosirkusalueella olisi mahdollista harjoitella ympäri vuoden mm. tasapainoilua, jongleerausta, käsinseisontaa, kiinalaista tolppaa, ilma-akrobatiaa ja esiintymistä. Alueelle voisi tulla viettämään aikaa koko perheen kanssa.

OmaStadi-äänestys on avoinna 6.-28.10., ja äänestää voivat kaikki tänä vuonna 12 vuotta täyttävät ja vanhemmat helsinkiläiset. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Wilma-tunnuksilla.

omastadi.hel.fi